Warning: preg_match(): Unknown modifier 'T' in /Client/felkeszit.hu/www/components/functions/detect_browser.php on line 64
Irányítási rendszerek felkészítése, kiépítése, átalakítása és fejlesztése ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, ISO 27001, EMAS, VDA és OHSAS 18001 szerint

HACCP

Az Ön cége élelmiszerekkel foglalkozik? Ön élelmiszer előállító? Esetleg élelmiszerek előkészítésével foglalkozik, tisztítással, osztályozással, feldolgozással, csomagolással vagy tárolással?

Élelmiszerrel kapcsolatos vállalkozást szeretne beindítani vagy meglévőt fejleszteni? Éttermet vagy valamilyen közétkeztetéssel foglalkozó vállalkozást vezet? Nem tudja pontosan, milyen elvárásoknak, jogszabályoknak kell megfelelnie? Az ezeknek való megfelelést a lehető legegyszerűbben és költséghatékonyabban szeretné elérni?

Az általunk ajánlott felkészítők és tanácsadók segítenek Önnek, hogy növelni tudja vevői bizalmát az élelmiszerekkel kapcsolatos veszélyek és kockázatok minimalizálásával.

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot egyszerre több, kiemelt tudású, Önhöz közel eső, folyamatosan ellenőrzött és minősített színvonalon dolgozó felkészítő cégtől!